Agenda

 
 
16 juni 2018

Meedoen met de nacht van de vluchteling

Dit jaar gaan we vanuit de DGU wederom meedoen aan de Nacht van de Vluchteling. De Nacht van de Vluchteling is een initiatief van Stichting Vluchteling, een noodhulporganisatie die zich al meer dan veertig jaar inzet voor levensreddende hulp aan vluchtelingen en ontheemden wereldwijd.

Met elkaar proberen we een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio. In de avond/nacht van zaterdag 16 juni op zondag 17 juni gaan wij van start met onze wandeling. We gaan dit jaar zelfs met twee teams vanuit de DGU meedoen! 1 team gaat meedoen met de 10 km wandeling in Amsterdam. En het andere team gaat voor de 40 km wandeling in Utrecht. Mocht je nog willen meedoen: laat het graag weten via Tjarda Brouwer. Het zou mooi zijn als we vanuit de DGU met veel mensen mee konden doen aan de Nacht van de Vluchteling.

Voor meer info, kun je kijken op  www.nachtvandevluchteling.nl. Mocht je niet kunnen meedoen aan de nacht zelf, dan kun je onze DGU teams ook sponsoren.

Voor de 10 km loop in Amsterdam kan dat via deze link: https://www.nachtvandevluchteling.nl/sponsor?rt=4&ri=499

Voor de 40 km loop in Utrecht kan dat via deze link: https://www.nachtvandevluchteling.nl/sponsor?rt=4&ri=459


Naar het nieuwsoverzicht

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl