Agenda

 
 
zaterdag 1 december 2018, 15:30 uur

Adventsmarkt

Domplein 0, 3512 JN Utrecht

Op zaterdag 1 december is er van 15.30-17.30 een Adventsmarkt in de Pandhof van de Domkerk. Er zijn kramen van onder meer de binnenstadskerken, de wijkgemeenten van de PGU, de lidkerken van de USRK, een tuinvereniging. Als het donker wordt, rond 16.45 uur, is er de Adventsluiding van de Domklokken door het Klokkenluidersgilde. Door het luiden van de Domklokken schenken we aandacht aan het begin van de Advent. Na de Adventsluiding worden de lichtjes in de kerstboom ontstoken.
Oproep
Als DGU zullen wij op de Adventsmarkt vertegenwoordigd zijn met een kraam. We willen daarmee onze gemeente onder de aandacht brengen van het publiek. We zullen kerst-lekkernijen verkopen en informatie geven over de advents- en kerstvieringen in onze gemeente.
Daarvoor is hulp nodig! We zoeken mensen die het leuk vinden om iets lekkers te bakken of te kokkerellen. Bijvoorbeeld cake, cupcakes, koekjes. Liefst in kerstsfeer.
Daarnaast zoeken we ‘marktkooplui’ die de kraam willen bemensen. Dat kan vanaf het opbouwen tot en met het opruimen, maar ook als je alleen een uurtje kunt komen: heel graag. Carolien is er in ieder geval bij, want zij wil dit evenement niet missen!


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl