Agenda

 
 
zaterdag 15 december 2018, 14:00 uur

Kerkasiel dienst zaterdag 15 december 2018

Bethelkerk, Thomas Schwenckestraat 28/30 te Den Haag

Al sinds 26 oktober is er een doorlopende kerkdienst gaande in de Bethelkapel in Den Haag. Dit om kerkasiel te verlenen aan de familie Tamrazyan, die al negen jaar in Nederland woont en met uitzetting wordt bedreigd. De Commissie Maatschappelijke Zorg van de Doopsgezinde Gemeente Utrecht gaat helpen dit kerkasiel gaande te houden door een deel van de viering op zaterdag 15 december te verzorgen.

 Wil jij ook bijdragen aan de dienst? Neem dan contact op met zr. Laura Henderson. Wil je aanwezig zijn op 15 december? Je bent van harte welkom! De dienst vindt plaats van 14:00-16:00 op zaterdag 15 december in de Bethelkerk (Thomas Schwenckestraat 28/30 te  Den Haag).

Waarom doen we dit? De familie Tamrazyan woont al negen jaar in Nederland en is hier geworteld. De kinderen van het gezin hebben het grootste gedeelte van hun leven hier doorgebracht en willen blijven bouwen aan het leven dat ze hier hebben. Volgens ons is de kerk een plek van gastvrijheid en openheid, juist voor kwetsbare mensen. We hopen dat het kerkasiel zowel het gezin als de verantwoordelijke politici tijd geeft om een menselijke oplossing te vinden voor deze kinderen en voor alle kinderen die in deze situatie zitten.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl