> nieuws

Nieuws

29 maart 2019

Een nieuwe vestiging van Resto VanHarte in Leidsche Rijn

Een nieuwe vestiging van Resto VanHarte wordt 8 april geopend in Buurtcentrum Bij de Buren in Leidsche Rijn. In deze Resto wordt één keer per week een gezond en betaalbaar driegangendiner georganiseerd.

Resto VanHarte is een landelijke organisatie met meer dan vijftig restaurants verspreid door het land. In restaurants van Resto VanHarte koken en eten buurtbewoners samen, leren zij elkaar kennen en dragen ze zelf bij aan een leefbare buurt. Met deze aanpak helpt VanHarte buurtbewoners om actief deel te nemen aan de samenleving.

De restaurants worden opgezet en geholpen door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Manager Madelon Koster heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken in Leidsche Rijn: “Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je niet uit de buurt komt. Ons streven is om mensen met verschillende culturele achtergronden in ons Resto te krijgen. En mensen die niet snel naar een restaurant gaan vanwege de hoge kosten of mensen die alleen thuis zitten. Eenmaal aan tafel met een lekkere maaltijd, ontstaan de prettige gesprekken vanzelf.”

Resto VanHarte organiseert deze avonden ook in Kanaleneiland en Overvecht

Resto van Harte


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl