> nieuws

Nieuws

17 juli 2020

Kerkdiensten met 25 aanwezigen mogelijk

Proef kerkdiensten geslaagd, meer aanwezigen mogelijk 
Na twee keer proefdraaien met ongeveer 15 aanwezigen mogen we constateren dat het goed mogelijk is om te ‘kerken’ met meer mensen. Vanaf komende zondag kunnen er 25 mensen aanwezig zijn bij de dienst. 


De procedure blijft als volgt: U kunt van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur, liefst digitaal, reserveren bij het kerkelijk bureau via info@doopsgezindutrecht.nl voor de dienst van de daarop volgende zondag. Opgeven kan natuurlijk ook telefonisch. Is er niemand aanwezig op het bureau, spreek dan a.u.b. het antwoordapparaat in. Let op: het is niet mogelijk te reserveren voor andere zondagen dan de aanstaande. 

Bereikbaarheid kerk 
Bent u van plan de komende tijd naar een dienst te komen op zondag? Houd er dan rekening mee dat de kerk met de auto moeilijk bereikbaar is! We hebben er al eerder aandacht aan besteed, maar hieronder staat nog eens opgesomd wat er veranderd is en waar u rekening mee moet houden: 
- Het stuk Oudegracht waaraan de kerk staat (tussen de Smeebrug en de Hamburgerbrug) is 
voetgangersgebied geworden, in eerste instantie tot 1 september, daarna mogelijk definitief. Meer informatie is te vinden op http://www.utrecht.nl/voetgangersgebied - De Lange Nieuwstraat wordt heringericht. Dit duurt tot 1 oktober. Tijdens de werkzaamheden wordt 
steeds een deel van de straat afgesloten voor verkeer. Meer informatie vindt u op http://www.utrecht.nl/langenieuwstraat. Van sommige zijstraten is de rijrichting omgedraaid, dus komt u met de auto, kijk dan van tevoren goed waar u wel en niet langs kunt. - Vanwege de werkzaamheden wordt Buslijn 2 omgeleid en rijdt niet meer langs de haltes: Janskerkhof (Domstraat), Domplein, Catharijneconvent, Universiteitsmuseum. Bekijk de actuele informatie op: http://www.u-ov.info 


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl