> agenda

Agenda

 
26 juni 2022, 10:00 uur

Welkom bij de Kliederkerk op 26 juni!

Doopsgezinde kerk, Oudegracht 270, Utrecht

Op zondagochtend 26 juni a.s. zal er voor de eerste keer Kliederkerk zijn! Kliederkerk  is een feestelijke en creatieve manier van kerk-zijn voor iedereen: grootouders met en zonder kleinkinderen, tieners en jongeren, volwassenen, grote en kleine kinderen. Iedereen is dus van harte welkom. Nodig ook gerust grote en kleine vrienden en vriendinnen uit.  

Alle activiteiten draaien om het verhaal van Zacheüs, dat we op verschillende manieren gaan ontdekken.


Het programma:
10.00 start met koffie en limonade
Als de koffie op is: liturgische opening
Daarna: workshops, o.a. koken, goede gesprekken, knutselen, een spel. Je kiest zelf welke workshops je doet en hoeveel je er wil doen.
12:00 korte afsluitende viering
Daarna: lunch, met o.a. de producten van de kookworkshop
13:00 einde  

De naam Kliederkerk is niet voor niets gekozen. Het wijst op de chaos, het geklieder, van het dagelijkse  bestaan waar we allemaal mee te maken hebben. God is aanwezig in ons geklieder en creëert iets goeds in  en uit de chaos.  
Kliederkerk is er voor iedereen. De verschillende generaties kunnen van elkaar leren. Ouders, verzorgers en grootouders zijn voor het kind belangrijke
voorbeeldfiguren. Maar iedere volwassene heeft een voorbeeldfunctie naar een kind. Daarnaast kunnen kinderen, tieners en jongeren verrassende inzichten geven en gesprekken verrassende wendingen geven. Zo zijn deelnemers als familie voor elkaar om elkaar verder te helpen in het ontdekken van wat geloven in God en het navolgen van Jezus Christus kan betekenen. We hopen dat zoveel mogelijk mensen samen komen ‘kliederen’ op 26 juni! 


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl