> agenda

Agenda

 
27 november 2022, 10:00 uur

(Kl)iederkerk op 27 november

Doopsgezinde kerk, Oudegracht 270, Utrecht

Op de ochtend van Eerste Advent, 27 november 2022, is er weer (Kl)iederkerk. Het draait die ochtend om Jozef en zijn werkplaats en de activiteiten hebben te maken met ‘maken en breken’. Het wordt vast een inspirerende en afwisselende ochtend!

Het programma:

10.00 start met koffie, thee en limonade

Als de koffie op is: liturgische opening

Daarna: workshops, o.a. koken, goede gesprekken, knutselen, een spel. Je kiest zelf welke workshops je doet en hoeveel je er wil doen.

12.15 korte afsluitende viering

Daarna: lunch, met o.a. de producten van de kookworkshop

13.15 einde

(Kl)iederkerk is een feestelijke en creatieve manier van kerk-zijn voor iedereen: grootouders met en zonder kleinkinderen, tieners en jongeren, volwassenen, grote en kleine kinderen. Binnen de Doopgezinde Gemeente Utrecht noemen we deze vorm van kerkdienst ‘Iederkerk’, om te benadrukken dat het voor iedereen is. De verschillende generaties kunnen van elkaar leren. Ouders, verzorgers en grootouders zijn voor het kind belangrijke voorbeeldfiguren. Maar iedere volwassene heeft een voorbeeldfunctie naar een kind. Daarnaast kunnen kinderen, tieners en jongeren nieuwe inzichten geven en gesprekken verrassende wendingen geven. Zo zijn deelnemers als familie voor elkaar om elkaar verder te helpen in het ontdekken van wat geloven in God en het navolgen van Jezus kan betekenen.

Iedereen is dus van harte welkom!

kliederkerk


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl