> kerktelefoon

Kerktelefoon, CD-opname en ringleiding

Zieke of oudere leden en vrienden die de kerkdiensten niet kunnen bijwonen, kunnen een abonnement op kerktelefoon aanvragen. Hiermee kunnen zij de (zondags)diensten via een eenvoudig te bedienen kastje thuis volgen. Het kastje kan zowel via een telefoon- als een internetverbinding worden aangesloten. Leverancier van deze dienst is de stichting Intermediair Kerkomroep Nederland. De kosten voor de gebruiker zijn €5,00 per maand; de borgsom voor het kastje bedraagt €50,00.

Hebt u een dienst niet kunnen bijwonen, dan kunt u deze later nog beluisteren via internet: www.kerkomroep.nl

Op deze website kunnen kerken de dienst of viering voor mensen thuis beschikbaar maken zodat men live of achteraf de kerkdienst kan meebeleven.  Zo kunnen mensen die niet in de kerk aanwezig kunnen zijn, toch betrokken blijven bij de eigen gemeenschap.

Op de website staat per provincie een overzicht aan van kerken die zijn aangesloten, maar er kan ook gezocht worden op plaats, kerknaam, etc. Op de kerkpagina staan gegevens van de kerk zoals een foto van de kerk, de adresgegevens, gegevens ovde de diensten of vieringen en verdere informatie die de kerk geeft. Vaak staat er ook een link naar de eigen kerkpagina en/of naar de contactpersonen.

De Kerkomroep app

Naast de website is er ook een App voor iPad, iPhone en Android toestellen beschikbaar. Deze gratis app is te downloaden vanuit de App-store of Google Play.

CD-opname

Wilt u de preek opvragen, dan kan dat bij de desbetreffende predikant.

Ringleiding

In de kerkzaal is een ringleiding voor slechthorenden aangebracht. U hoeft daarvoor niet op een speciale plaats te zitten.

Informatie en aanmelding: kerkelijk bureau | e-mail

 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl