> publicaties

Publicaties

Mennosticht
Mennosticht is het blad van de Doopsgezinde Gemeente Utrecht, dat zes maal per jaar verschijnt en aan alle leden en vrienden wordt toegestuurd. 
Wie geen lid of vriend van de gemeente is, kan zich op Mennosticht abonneren door aanmelding bij het kerkelijk bureau. Een jaarabonnement kost € 15,00, over te maken op IBAN: NL30 ABNA 0555 0288 79 t.n.v. Doopsgezinde Gemeente Utrecht onder vermelding van: abonnement Mennosticht.

Wegwijzer
In dit handzame jaarboekje vind je praktische informatie over de gemeente, zoals over kringen en gespreksgroepen waaraan je kunt deelnemen. Het kerkelijk bureau stuurt je op verzoek graag een exemplaar toe. e-mail: info@doopsgezindutrecht.nl

Doopsgezind NL
Doopsgezind NL is het landelijke tijdschrift van de doopsgezinden in Nederland. Leden en vrienden ontvangen dit blad tegen een vrijwillige bijdrage.

Doopsgezind Jaarboekje
Dit boekje geeft praktische informatie over de doopsgezinde geloofsgemeenschap in Nederland. Het wordt uitgegeven door de Algemene Doopsgezinde Sociëteit. Aan het einde van het kalenderjaar kun je het bij het kerkelijk bureau bestellen. Je hebt het dan in het begin van het nieuwe jaar in huis. De kosten bedragen ca. € 15,00.

 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl