> over ons > carolien cornelissen

Even voorstellen: Carolien Cornelissen

 
 

Mijn naam is Carolien Cornelissen en sinds 2015 loop en fiets ik door Utrecht als predikant van de Doopsgezinde Gemeente. Ik geniet ervan om in deze prachtige stad en omgeving te werken.

Als predikant loop ik met mensen op in het leven, begeleid hen op hun spirituele weg, langs vragen van leven en geloven. Dat is voor mij predikant-zijn. Daarmee mag ik aansluiten in een lange stoet van mensen, die al bijna vijf eeuwen lang hun spiritualiteit doorgeven aan volgende generaties. De bijbel is daarbij voor mij een belangrijke inspiratiebron, waarin mensen hun ervaringen met God verwoorden. Wat hebben die verhalen te vertellen voor ons leven in deze tijd?

Ik voel me thuis in deze Doopsgezinde Gemeente. Het is voor mij een plaats waar ik mag zijn zoals ik ben. Ik wil eraan bijdragen dat ook anderen zich hier thuis voelen, jong en oud, wie je ook bent. Want de gemeente is voor mij een plaats waar we geloven in God en in mensen.

Voor mij is ontmoeting belangrijk: met elkaar, met God. Samen zoeken we hoe we ons geloof en spiritualiteit kunnen vormgeven in de praktijk van het dagelijks leven. Voel je van harte welkom, ik wil je graag ontmoeten!

  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Utrecht
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl